Понеделник - Петък - 9:00 - 16:00

Какво мога да правя на този сайт?

Абонамент

Можете да се абонирате за коментарите под всяка една от болниците и за коментарите на всеки потребител. Можете да се абонирате или да премахнете абонаментите си по всяко време.

Уважаеми потребители,
На този сайт Вие ще намерите кратка информация за всички болници в страната.
В меню „Болници” може да намерите географска карта с всички болници в страната. Под нея са изобразени видовете отделения и административните области. Маркирането на квадратчето пред съответното наименование на отделение или административна област ще покаже на картата само болниците, отговарящи на избрания критерий.
Ако търсите конкретна болница, най-бързо ще стигнете до нея като напишете името ѝ в търсачката. Дори да не сте напълно сигурни в точното име на търсената болница, пробвайте, защото, след написване на поне три букви, търсачката ще ви предложи списък с болници, съдържащи, написаното съчетания от букви.
Всяка болница е изобразена със снимка, показваща изглед от вън. Ако искате да се информирате по-подробно, има линк, който ще Ви отведе до Интернет страницата на търсената болница. Под текста сме поставили бутони с имената на разкритите отделения в съответната болница и бутон с наименование на Административната област. Ако натиснете бутон с име на отделение, ще видите списък с всички болници, които са разкрили такова отделение. Ако натиснете бутона с име на Административната област ще видите списък с всички болници в областта.
На географската карта можете да видите точното местоположение на болницата, която търсите.
Под географската карта ще видите два реда със звезди. Редът в ляво показва средната оценка от гласуването на потребителите на сайта. Редът в дясно показва „От Администратора”. Това е оценката която ние даваме на всички болници по избраните от нас 10 критерия. Има линк, при чието натискане ще видите конкретната оценка по всеки от критериите.
Бутон с наименование „Оценете болницата” ще ви позволи да дадете своята оценка, а направите коментар или да качите снимки. За да коментирате и оценявате, обаче трябва да сте влезли в сайта. Това може да стане като се регистрирате или със съществуващ акаунт от социалните мрежи.
Ако тази информацията на тази страница не е достатъчна, моля не се колебайте да ни пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или да ни позвъните на телефон +359 885 906 376